Loading...
Sprekers 2018-08-16T13:30:08+00:00
Wando Boevé
Wando BoevéLid Topteam Logistiek - Dagvoorzitter Spoorcongres 2018
Wando Boevé bekleedde jarenlang diverse managementfuncties bij ECT Hutchison Ports. In die hoedanigheid was hij betrokken bij het optimaliseren en vernieuwen van de logistieke keten. Zo stond hij mede aan de basis van de introductie van het concept ‘synchromodaal vervoer’. Tijdens het Spoorcongres is Wando dagvoorzitter en zal hij op inspirerende wijze hieraan een bijdrage leveren.
Stientje van Veldhoven
Stientje van VeldhovenStaatsecretaris Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat
Eerder dit jaar bereikten marktpartijen met de Staatssecretaris overeenstemming over een maatregelenpakket om het spoorgoederenvervoer nog duurzamer en aantrekkelijker te maken. Welke maatregelen dat zijn en welke impact deze zullen hebben op de gewenste modal shift zal de Staatssecretaris persoonlijk toelichten.
Ruud Veltenaar - Trendwatcher
Ruud Veltenaar - TrendwatcherFilosoof/ Hoogleraar London Business School
De wereld is in transitie. De bekende filosoof/ trendwatcher Ruud Veltenaar zal u aan de hand van het thema “Shift happens” confronteren met de veranderingen en uitdagingen die de mensheid in het algemeen en de logistieke sector in het bijzonder te wachten staat. Een ‘mind shift’ is onvermijdelijk…
Gilbert Bal
Gilbert BalCorridor Design Analyst, Maersk Line
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
Mischa van den Berg
Mischa van den BergCustomer Service Manager, Refresco Benelux B.V.
Refresco is een toonaangevende frisdrankleverancier. Intermodale transport-oplossingen vormen voor Refresco een belangrijke pijler in het nemen van verantwoordelijkheid. Daarbij snijdt het mens aan twee kanten, namelijk kostenreductie – én CO2-reductie. Als ambassadeur van Lean & Green gelooft Mischa van den Berg tevens in samenwerking. “Hoe meer we kunnen samenwerken, hoe groter de impact van behaalde doelen.”
Erik Pricker
Erik PrickerSupply Chain Manager, Avebe
Meer dan 90% van haar producten levert Avebe aan het buitenland. Producten gaan naar diverse klanten over de hele wereld. Bij Avebe is Erik Pricker continue bezig met het optimaliseren van deze transportstromen, waarbij kostenefficiency en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Tussen de Duitse en Zweedse fabrieken en Nederland wordt inmiddels gebruik gemaakt van het spoorgoederenvervoer. Maar de ambities reiken verder. Welke dat zijn, hoort u tijdens het Spoorcongres.
George Jaburg
George JaburgIntermodal Transport Manager, Duvenbeck
Typerend in de automotive is de sterke behoefte aan Just in Time (JIT)-leveringen. Productieprocessen mogen nooit en te nimmer stil liggen. Eén dag plat kost al snel
€ 300.000,-. Zo’n groot risico willen verladers en logistieke dienstverleners niet nemen. George Jaburg van Duvenbeck laat zien dat je ook met intermodaal transport JIT kunt leveren. Wat daar bij komt kijken? Dat hoort u tijdens het Spoorcongres.