Loading...
Locatie 2019-06-28T11:29:33+00:00

Theater de Enck

Het Spoorcongres 2019 vindt plaats in Theater De Enck te Oirschot

Adres

Theater De Enck
De Loop 67
5688 EW
Oirschot

Theater De Enck is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Plan uw reis op tijd en houd rekening met wegwerkzaamheden.

Komt u met de auto?

De Enck is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Plan uw reis, route en bekijk de parkeergelegenheden rondom De Enck.

Vanaf Tilburg:

A58, afslag Oirschot, bij stoplichten linksaf. Na de tweede rotonde ziet u Theater De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterreinen de parkeergarage (Let op: De parkeergarage sluit op vrijdag om 22.00u en zaterdag om 20.15u!).

Vanaf Eindhoven

A58, afslag Oirschot, bij stoplichten rechtsaf. Na de tweede rotonde ziet u Theater De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (Let op: De parkeergarage sluit op vrijdag om 22.00u en zaterdag om 20.15u!).

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht

Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de derde afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van PERRON-3 op.

Vanaf ‘s-Hertogenbosch:

A2, afslag Best-West, bij rotonde rechtsaf richting
Oirschot. Volgende rotonde weer rechtsaf. Na 6 kilometer (links ziet u een Shellpomp, rechtsaf op de rotonde. Volgende rotonde weer rechtsaf. Nu ziet u Theater De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de volgende rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (Let op: De parkeergarage sluit op vrijdag om 22.00u en zaterdag om 20.15u!).

Openbaar Vervoer

Met de NS reist u naar Tilburg of Best. In Tilburg neemt u bij het station Bus 141 naar Best die u in 45 minuten naar Oirschot brengt. Vanuit Best doet Bus 141 naar Tilburg er 12 minuten over om in Oirschot te komen.
U stapt uit bij bushalte Sint Jorisstraat. Dan is het nog 2 minuten lopen naar Theater De Enck, dat u vanaf de bushalte al kunt zien.